Legyen komfortosabb
kertje is!


Bővítse lakását kerti konyhával és kerti nappalival!


Ha itt nem találta, amit keres, klikk ide!

www.kemences.hu

www.kemencebolt.hu

kemence bolt_gif


www.grillezobolt.hu


Megosztom

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed

Grillparty idő

°F | °C
invalid location provided
Ma 2016. május 28., szombat, Emil és Csanád napja van. Isten éltesse Őket! Holnap Magdolna napja lesz.
AJÁNLATOT KÉREK
kerti konyhák, kemencék, bográcshelyek

Ügyfélszolgálat

Balatonendréd: 84/345-649, 30/919-5342

Kemencét saját kezűleg?!

                                                                  Kedves Kemencebarát Olvasónk!

Egyre többen döntenek úgy, hogy kertjükbe vagy a házukba kemencét építtetnek vagy építenek. A saját kezű építőknek szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

Engedje meg, hogy AKTUÁLIS AJÁNLATUNK keretében a sajátkezű kemenceépítés komolyságára, veszélyeire hívjam fel a figyelmüket. Nem lebeszélni akarom Önöket, mert tudom, milyen fontos az alkotókedvünk kielégítése is, és azt is, hogy nagyon fontos bizonyítani a képességeinket a Családunk, Barátaink és a környezetünk előtt.

Fel szeretném hívni azonban a figyelmet néhány fontos dologra: több-kevesebb kőművesismeret nem elég ahhoz, hogy a kemence jól is működjön. Ha beszerezte az építőanyagokat, hiba lenne, ha azonnal nekiállna a kemence megépítésének, néhány szempontot figyelembe kell venni: nagyon fontos a helyszín, hogy hova építjük, hiszen az nem megoldás, hogy "nagy az udvar, bárhol jó helyen lesz". Utólag kiderül, hogy messze esik a kerti parti helyszínétől, így a "főszakács" kiesik a társaságból, vagy más esetben útban van, nem lehet mellette elférni, stb... Így csak bosszúságot okoz az a létesítmény, amit pont ennek ellenkezője érdekében építettünk.

A felépítés után is számtalan probléma adódhat a nem megfelelő kivitelezésből adódóan: pl. füstölés tapasztalható, megreped a kemence, túl magasan vagy túl alacsonyan helyezkedik el a kemenceajtó és még hosszasan lehetne sorolni.

Ezeket a problémákat elkerülheti!

Ugyanis a sütő-fűtő építmények ergonómiai méretezésén túl sokéves tapasztalatunk van a kemencék, kerti konyhák telepítése és kemencék építése terén, így szinte minden felmerülő problémát ki tudunk küszöbölni, sőt, minden általunk felépített kemencére, kerti konyhára garanciát vállalunk!

Amennyiben mindezek ellenére úgy dönt, hogy saját kezűleg épít kemencét, de előtte tanácsokra lenne szüksége, keressen minket bizalommal! Írjon az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre! Nálunk minden kérdésére kaphat választ!

Legfontosabb kérdések:

Melyik anyag mire való? Milyen és mennyi anyag szükséges egy kemence felépítéséhez? Hogyan tudja felhasználni az otthon található, elfekvő anyagokat a terve megvalósításához? A rendelkezésre álló, meglévő anyagokból milyen kemencének álljon neki? Mi az, amit feltétlenül meg kell venni új anyagot, hogy jó kemencéje legyen és azt jól tudja használni? Sok-sok más kérdés is felmerül, amire választ kell adni magunknak is, ha neki állunk egy új kemence megépítéséhez.

Ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban most egy rendkívüli ajánlatom van az Ön számára!

A fenti kérdések megválaszolására szolgáltatásunk keretében most ingyenesen hozzájuthat a kemencés boltunkban történő vásárlás alkalmával,
csupán előzetesen időpontot kell egyeztetnie a vásárlás időpontját illetően.

Szeretettel várjuk Balatonendréden a kemencés bemutatóudvarunkban, ahol a kemencéket élőben is megtekintheti.

Jelentkezés Ügyfélszolgálatunk telefonszámain: 06 84 345-649; 06 30 919 5342SÜSSÖN-FŐZZÖN FINOMAT a felépített kemencében!

Megépítette? Próbálja is ki!

A felépült kemencét (természetesen csak a szárítás után) próbáljuk ki, hogy a fáradozásunk eredménnyel járt-e. Mert "a puding próbája az evés"! Meg egyébként is azért építettük, hogy használjuk!

Ajánlhatok egy receptkönyvet hozzá?

Király Csilla gasztro-kreátor Kemencés receptek című könyve 7 fejezetet tartalmaz, összesen 100 darab, képekkel illusztrált recepttel. Elkészítésük egyszerű, még a kezdő háziasszonyok számára is.

Mit szólna egy finom paradicsomos csirkéhez? (isteni kaja!)
paradicsomoscsirke


Hozzávalók: 1 egész csirke, 2 húsleves kocka, 2 dl víz, 0,5 dl étolaj, 8 dkg sűrített paradicsom, 2 evőkanál ketchup, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, bors, 4 gerezd fokhagyma

Elkészítése: 2 dl vízben feloldom a húsleveskockát, beleteszem az étolajat, a sűrített paradicsomot, a ketchupot, a cukrot, a sót, a borsot és a fokhagymát. Az összes hozzávalót felfőzöm, majd a húsra öntöm a sűrű mártást. Meleg kemencében először alufóliával letakarva sütöm, majd amikor megpuhult a hús, fedő nélkül megpirítom.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Ha bevált ez a recept, próbálja ki a többit is! Rendelje meg a receptkönyvet, e-mailben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, vagy a 06 30 919 5342-es telefonszámon! Ára: 2.400 Ft + postaköltség.

EGÉSZÍTSE KI a kerti konyhához szükséges eszközeit nálunk!

Megépítette kemencéjét, de nincsenek hozzá való eszközök?

Ha felépült a kemence, még nem biztos, hogy használni is tudja, ugyanis különböző eszközökre is szükség van, a biztonságos használat érdekében. Ilyenek pl. a parázskihúzó, a sütőlapát, amivel könnyedén be tud rakni vagy ki tud venni a kemencéből kenyeret, pizzát, stb...
sutolapat


Sütőlapát

a kanta kocsi, amivel a sütő-főző kerámiaedényeket tudja betenni és kivenni,
kantakocsi


Kanta kocsi

...vagy a hőmérő, amelynek segítségével ellenőrizni tudja a kemence hőfokát, így elkerülheti, hogy a túl meleg kemence miatt odaégjen az étel, valamint a visszahűtésnél is elengedhetetlen a használata.
homero
Hőmérő

Ezeken kívül is talál nagyon sok hasznos eszközt webáruházunkban. (www.kemencebolt.hu)
Önnek mi hiányzik a kerti konyhájához? Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen online!


Most pedig ÚJ TERMÉKEINK közül szeretnék bemutatni Önöknek egy nagyon hasznos, jövőt szolgáló építményt.


Mit szólna egy igazi gyermek-kerti konyhához?

Biztosan Ön is szereti, ha a nagyobb gyerekek besegítenek az otthoni teendőkben. Úgy gondolom, a 10-12 év feletti gyerekekne, nemre való tekintet nélkül meg kell tanítani a következő feladatokat: a szabadtéri főzésnél a tűz gyújtását, az ételek előkészítését és elkészítését valamint a kemencébe történő helyezését. Ezek mindegyike olyan tudás, amire egy egész élet során bármikor szükség lehet, éppen ezért nagyon fontosak, azonban mindig szigorúan felnőtt felügyelete mellett szabad az oktatást elvégezni! Ezeket a feladatokat egy rájuk méretezett kerti konyhán lehet nekik megtanítani, majd ha már kellő gyakorlattal rendelkeznek, kipróbálhatják tudásukat egy normál méretű kerti konyhán is.

Egy igazi újdonságot ajánlunk Önnek: építtessen gyermek- kerti konyhát!

A felépítése hasonló a normálméretű kerti konyhákéhoz, azonban kisebb, gyermekméretben készül. Ezen jóval könnyebben tud gyakorolni a gyermek, és ugyanolyan finomságok készíthetők benne.

Ha később úgy dönt, hogy normálméretű kerti konyhát építtet, a gyerek- kerti konyha árát beleépítjük az árajánlatba! Kérésére elbontjuk és elszállatjuk, vagy beépítjük az új kerti konyhába.

Amennyiben Ön is fontosnak tartja, hogy gyermeke megtanulja a tűz kezelését, illetve hogy rászoktassa a házimunkára, tekintsék meg együtt élőben a gyermek- kerti konyhát!
A bemutatót 2011. április 16-án (szombaton) tartjuk Balatonendréden, a Bem J. u. 40. szám alatt. Jöjjön el Ön is, hozza el gyermekét, és ha ki is szeretnék próbálni, jelentkezzenek előre! Ezt megtehetik az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldött e-maillel, vagy telefonon a 06 30 919 5342-es telefonszám hívásával.

HA MAGA CSINÁLJA, szerezzen be minden hozzávalót egy helyről!

Tanácsadás építtetőknek és tervezőknek

Mielőtt belevágna a kemence építésébe, célszerű kikérni hozzáértő véleményét, tanácsát. Generációs tapasztalatokkal rendelkezünk a kemenceépítés terén, ezért ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Szolgáltatásaink keretein belül előre egyeztetett időpontban szívesen állunk rendelkezésére.
Vagy a kemence projekthez tervezőt vesz igénybe és annak alapján építi meg a létesítményt? Nos, ez sem probléma, hiszen elképzelhető, hogy bennük is felmerülnek olyan kérdések, amelyekben mi tudunk segíteni.

Amennyiben a kemence építéséhez szükséges anyagokat nálunk szerzi be, a tanácsadás díját nem számítjuk fel!

Ha feliratkozik a www.kemences.hu weboldalunk hírlevelére, megtudhatja, hogy milyen buktatói vannak a kemenceépítésnek. Érdemes végigolvasni és átgondolni, hogy valóban egyedül szeretne belevágni, vagy célszerűbb lenne szakemberek segítségét kérni?NÁLUNK ÉLŐBEN IS VÁLASZTHAT KEMENCÉT!

Kösse össze balatoni kirándulását kemencelátogatással!

Mielőtt belevág az "építkezésbe", tekintse meg élőben kész kemencéinket! Állandó bemutatótermünk Balatonendréden, a Bem J. u. 40. szám alatt található. Ha előre egyeztet időpontot, akár hétvégén is szívesen állunk rendelkezésére!
Ha eljön egy balatoni kirándulásra, látogasson el hozzánk is, hiszen csak 5 km-re fekszik a Balatontól a település. Amennyiben kérdései vannak, nem tudja eldönteni, hogy milyen kemencét szeretne, hova tudná építeni, ne habozzon, látogasson el hozzánk!


Ha további kérdései vannak, írjon nekünk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre!


Tisztelettel

Pap Loránd
építész technikus, kemenceépítő

8613 Balatonendréd, Bem József u. 40.
Telefon: 06 30 682 4627 Fax: 84/545 119
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
----------------------------------------------------------------------------------
VISSZA A TERMÉSZETES KÖRNYEZETBE!
kertes ház - kerti konyha - gasztró programok,
aktív pihenés - család - barátok - nyári program (is)
Honlap: www.kemences.hu; www.kertikonyhak.hu; www.kemencebolt.hu

Amennyiben levelünkkel esetleg zavartuk, elnézését kérjük!

Cégünk az Ön által megadott adatokat harmadik félnek az Ön írásos nyilatkozata nélkül nem adja át. Ezen kívül legjobb tudásunk szerint törekszünk arra, hogy az Ön személyes adatai a törvényi alőírásokkal összhangban illetéktelenek számára semmilyen módon ne váljanak hozzáférhetővé. Az Önök e-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből, az Internet-ről, illetve az Ön direkt megkeresésekor (névjegykártya, levél, képeslap, fax, e-mail, stb...) került levelezési listánkba, ha úgy gondolja az alábbi e-mail címre küldött lemondó nyilatkozatával leiratkozhat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
Hírlevél feliratkozás

8613 Balatonendréd, Bem József u.40. Tel.: 06-30-682 4627, Fax: 06-84 545 119, E-mail: info@kertikonyhak.hu